flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про результати конкурсу на зайняття посад державної служби в Господарському суді Одеської області, який відбувся 25 вересня 2019 року

27 вересня 2019, 09:08

Переможцем конкурсу на зайняття посади начальника відділу державних закупівель та господарського забезпечення став Кравченко Сергій Владиславович (18 балів).

Другий за результатами конкурсу кандидат на зайняття посади начальника відділу державних закупівель та господарського забезпечення відсутній.

Переможцем конкурсу на зайняття посади головного спеціаліста відділу документального забезпечення (канцелярія) стала Пелехата Анна Олександрівна (9 балів). Другим за результатами конкурсу стала Пасічнікова Світлана Костянтинівна (8,25 бали).

Переможцем конкурсу на зайняття посади старшого судового розпорядника відділу контролю та організаційного забезпечення діяльності суду став Карачковський Петро Петрович (7,5 балів). Другим за результатами конкурсу став Мамчич Роман Васильович (7,25 бали).

Переможцем конкурсу на зайняття посади провідного спеціаліста відділу управління персоналом стала Денисенко Вікторія Олегівна (8,25 бали). Другим за результатами конкурсу став Луцюк Роман Петрович (8 балів).