flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вдосконалення навичок комунікації з відвідувачами – пріоритет працівника суду

20 вересня 2019, 16:33

Сьогодні для працівників апарату Господарського суду Одеської області проведено семінар на тему: "Психологічні засади запобігання конфліктів у діяльності працівника апарату суду".

Організатором заходу виступило Одеське регіональне відділення Національної школи суддів України.

З вітальним словом виступив директор Одеського регіонального відділення Національної школи суддів України Левенець Валерій Петрович.

Впродовж всього заходу з працівниками суду працювала керівник Бюро психологічних досліджень, кандидат психологічних наук та психотерапевт Журавльова Маргарита Олегівна.

Програма заходу складалась з декількох секцій і передбачала міні-лекції з використанням презентацій на актуальні теми щодо врегулювання конфліктів та практичні завдання для учасників заходу.

Лектор розповіла про технологію управління та поведінку у конфліктних ситуаціях, розповіла про особистісні якості, які допомагають долати стрес та конфлікти, а також про різноманітні засоби запобіганню стресу.

Під час заходу учасники семінару активно дискутували та ділились особистим опитом владнання конфліктів на різних його стадіях.

Наприкінці семінару учасники обмінялись враженнями й побажаннями щодо організації наступних семінарів.