flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Знання, Інтуїція, Логіка - запорука успіху

16 липня 2019, 15:02

На минулому тижні в Господарському суді Одеської області пройшов відбірковий турнір інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?», в якому прийняли участь працівники апарату та керівництво суду. Такий турнір проводився в стінах Господарського суду Одеської області вперше. Організаторами заходи стали голова суду Володимир Петров, суддя Юлія Бездоля та помічник судді Сергій Андрущенко, який був і ведучим турніру. Організатори запевнили, що такі заходи проводитимуться на постійній основі з метою відбору гравців на турніри вищих рівнів.

Зокрема, участь в турнірі приймали чотири команди:

№1 «Мисливиці на вдачу»: збірна канцелярії суду на чолі з заступником начальника відділу Надією Стадніченко; 

№2 «Переможці»: збірна відділу контролю та організаційного забезпечення  на чолі з керівником апарату суду Оленою Вінцевською;

№ 3 «Ракета»: збірна секретарів судового засідання на чолі з секретарем судового засідання Ігорем Ловгою;

№ 4 «Феміда»: збірна аналітично-інформаційного відділу на чолі з помічником голови суду Каріною Березовською.

За результатами двох раундів першість здобула команда № 3 «Ракета» з загальним результатом 8 балів, друге почесне місця здобула команда № 1 «Мисливиці на вдачу» з результатом у 6 балів, а третє місце дісталося двом командам – № 2 «Переможці» та № 4 «Феміда» із рівним результатом у 4 балів.

Знавці перевірили свої знання в загальних науках та юриспруденції, застосували свої навички логічно мислити та швидко приймати рішення, інтуїцію та почуття гумору, що сприяло формуванню ресурсу стресостійкості у працівників апарату суду.