flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вдосконалюймо роботу суду разом: результати анонімного опитування відвідувачів

02 липня 2019, 18:05

В Господарському суді Одеської області відбулось  анонімне опитування відвідувачів суду щодо їх задоволеності роботою суду та якістю судових послуг.

Вказане опитування проведено за сприяння суду представниками Громадської організації «Міжнародна Фундація Розвитку» з метою виявлення об’єктивної оцінки якості роботи суду, розвитку діалогу між судовою владою та суспільством.

Участь в дослідженні взяли 90 респондентів, з яких :

  •    18-25 років - 4.4 %, 26-39 років -71.1%, 40-59 років - 21.1 %, 60 років і старше - 3.3 %;
  •    чоловіки - 55.6 %, жінки - 44.4 %:
  •    мають вищу та неповну вищу освіту - 100.0 %, вищу юридичну освіту - 85.6 %.

За результатами аналізу отриманих відповідей, учасники опитування високо оцінили якість роботи Господарського суду Одеської області, вважають, що робота суду організована на належному рівні, а інформація, яка розміщена в суді є повною та доступною, що свідчить про високий рівень довіри громадян до суду.

Усі побажання відвідувачів суду взяті до уваги керівництвом суду та будуть враховані у подальшій роботі. Отримані показники є стимулом для подальшого вдосконалення, адже Господарський суд Одеської області завжди цікавиться думкою відвідувачів суду, та прагне до вдосконалення роботи за для кращих результатів взаємодії з громадськістю.

Дякуємо всім, хто взяв активну участь в опитуванні. Ваша думка важлива!

Закликаємо й надалі брати участь у подібних заходах, висловлювати своє враження від роботи суду, ділитися новими ідеями та залишати побажання щодо вдосконалення функціонування суду, адже ви допомагаєте нам вдосконалюватись!

 

Детальніше з результатами опитування можна ознайомитись за посиланнями: http://bit.ly/2JileWt