flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Юлія Щавинська - спікер семінару щодо практичних аспектів галузі експедирування та морського права

25 березня 2019, 14:04

Галузь експедирування особлива діяльність, що супроводжується багатьма ризиками у роботі, з огляду на те, що експедитор виступає посередником між замовником, власником вантажу та безпосередньо перевізником. У цьому випадку експедиторам необхідно знати шляхи захисту власних інтересів.

21 березня 2019 року в місті Одесі відбувся семінар «Практичні кейси та рекомендації для експедиторів» для керівників експедиторських компаній, власників, керівників відділів і фахівців юридичних відділів.

Серед досвідчених експертів галузі експедирування та морського права була і суддя Господарського суду Одеської області Юлія Щавинська, яка виступила в якості спікера заходу та разом з керуючим партнером Адвокатського об'єднання "Мітрас", керівником практики транспортного і морського права Наталією Гудковою розповіла про відповідальність експедитора та захист компанії в суді.

Також під час семінару Генеральний директор Асоціації Міжнародних Експедиторів України (АМЕУ) Віктор Берестенко окреслив питання викликів, які можуть виникати для власника транспортно-експедиторської компанії.

Старший юрист міжнародної юридичної служби Interlegal Карина Горова висвітлила питання про ризики сучасного експедитора.

Директор компанії «A2solutions» Андрій Скидан виступив із доповіддю на тему «Команда професіоналів - стійка конкурентна перевага».

Варто зауважити, що особливість даного семінару полягала у його практичній значущості, зокрема під час обговорення низки важливих тем галузі експедирування слухачі мали можливість обговорити разом з експертами цікаві та актуальні кейси, приклади з судової практики.