flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді вдосконалили знання у сфері правозастосування основ бухгалтерського та податкового обліку

15 березня 2019, 14:22

Вчора в Одеському регіональному відділенні Національної школи суддів України відбувся семінар для суддів господарської та адміністративної юрисдикцій, присвячений практиці застосування загальноправових засад бухгалтерського та податкового обліку під час здійснення правосуддя. Участь у заході взяли судді Господарського суду Одеської області Світлана Антощук, Лілія Грабован та Ірина Малярчук.

Викладачами зазначеного тренінгу виступили судді Одеського окружного адміністративного суду Людмила Юхтенко та Оксана Бойко, старший викладач Одеського національного економічного університету Олена Захаренко.

В ході проведення тренінгу судді детально ознайомились з основами та правилами ведення бухгалтерського та податкового обліку, проаналізували нормативно-правову базу, розглянули облікову політику підприємств, визначили нові направлення в розвитку практичного застосування податкового законодавства України тощо. Слід зазначити, що особливо актуальним та значущим стало питання електронних доказів, порядку їх подання до суду, їх дослідження та оцінки.

На завершення заходу заступник директора регіонального відділення Тетяна Золотнікова вручила сертифікати Національної школи суддів України.