flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Контент–аналіз, медіа–аналітика інструменти прес-секретарів

29 листопада 2018, 17:19

Вчора відбувся тренінг з аналізу суспільних комунікацій для представників прес-служб державних та муніципальних установ міста Одеси. Від Господарського суду Одеської області  участь у заході взяли начальник та заступник аналітично-інформаційного відділу Юлія Мізішева та Марина Смолієнко, спеціалісти з комунікацій Каріна Березовська та Ірина Тартачник.

Спікерами тренінгу виступили досвідчені фахівці галузі медіа аналітик – спеціалісти контент аналізу, зокрема, засновник та CEO «Центру контент-аналізу» української консалтингової компанії Олександр Маріковський, експерт з урядових комунікацій Єлизавета Морозова та медіа-аналітик Марина Пухальська.

Необхідно зазначити, що крім теоретичної частини, курс містив також і низку практичних завдань. Так, в рамках програми навчального курсу слухачі дізналися про методи збору інформації та підготовки звітів; роботу в оперативному режимі з подолання кризи; підготовку медіа-аудиту, отримали навички проведення якісного моніторингу медіа для своїх установ.