flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд допомагає молоді здобути практичні навики

22 листопада 2018, 17:46

Сьогодні 22.11.2018 року студенти 5-го курсу Факультету цивільної та господарської юстиції Національного Університету „Одеська юридична академія” у супроводі доцента кафедри господарського права та процесу  Згами Антоніни Олександрівни відвідали судове засідання.

Так, студенти відвідали судове засідання у справі за позовом Міністерства оборони України до фізичної особи-підприємця Борисенка Сергія Михайловича, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача – Концерн «Військторгсервіс» в особі філії «Одеське управління військової торгівлі» Концерну «Військторгсервіс», про усунення перешкод у користуванні майном. Головуючим суддею у справі є суддя Петров Володимир Степанович. Справа знаходиться на стадії підготовчого провадження, тому  суддя  доповів присутнім  завдання підготовчого провадження, які передбачені ст. 182 ГПК України. Головуючий поцікавився думками молодих правників та запросив відвідати наступні судові засідання по справі.

По закінченню судового засідання студенти охоче поспілкувалися із суддею стосовно застосування приписів Господарського процесуального кодексу та ставили свої запитання щодо судової практики.