flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Налагоджений діалог між судами та громадськістю – запорука довіри до судової влади

24 вересня 2018, 13:49

Впродовж двох днів представники прес-служб судів Одеського регіону вдосконалювали знання та покращували навички у судових комунікаціях. 20 та 21 вересня на базі Центру судової комунікації у співпраці з українсько-канадським Проектом підтримки судової реформи за ініціативи регіональних комунікаційних комітетів були проведені відповідні тренінги для суддів-спікерів та прес-секретарів. Від Господарського суду Одеської області участь брали суддя-спікер Юлія Щавинська та прес-секретарі Каріна Березовська та Ірина Тартачник.

Тема комунікаційного тренінгу для суддів-спікерів: «Основи та практика спілкування з медіа, кризові ситуації», прес-секретарі судів, в свою чергу, прослухали тренінг на тему: «Прес-служба з «нуля», комунікаційна стратегія, використання «доступної мови».

Тренерами заходу виступили досвідчені експерти у сфері судових комунікацій, а саме директорка агенції Republic, експертка зі стратегічних комунікацій PR Арина Сатовська та координаторка з питань гендерної рівності та судового адміністрування українського-канадського Проекту підтримки судової реформи Людмила Чернявська.

Тренінги проходили у форматі діалогу та дискусій, що дало змогу учасникам заходу на практиці застосувати здобуті знання.

 

(Фото – Одеський апеляційний господарський суд)