flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Юлія Бездоля взяла участь у засіданні групи розробників курсу «Комунікації в судовій діяльності»

06 вересня 2018, 17:12

Відомо, що проблема забезпечення ефективної взаємодії судової влади з медіа та громадськістю без результативної комунікації не зможе бути вирішена. Саме тому сьогодні, 06 вересня 2018 року, у місті Києві відбулось засідання робочої групи з розробки дистанційного навчального курсу для суддів місцевих загальних судів на тему: «Комунікації в судовій діяльності».

Розробниками навчального курсу є досвідчені судді та судді-спікери, вітчизняні експерти, які мають значний досвід із питань судової комунікації, до складу якого увійшла і суддя Господарського суду Одеської області Юлія Бездоля.

Перевагою дистанційного курсу є навчання у зручному режимі, доступ до завантаження теоретичних матеріалів, можливість перегляду та обговорення відеоматеріалів, спілкування на форумі, виконання практичних завдань.

Які результати ми отримаємо після впровадження даного курсу? Завдяки ефективній комунікативній діяльності судової влади можливо не лише оперативно та якісно вирішувати свої поточні завдання, але й підвищувати довіру громадян до судової системи та сприяти покращенню якості правосуддя в Україні.

Розробка зазначеного навчального курсу проводиться за сприяння Національної школи суддів України спільно з українсько-канадським проектом «Підтримка судової реформи в Україні».