flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Юлія Бездоля і Дмитро Бездоля взяли учать у VI Міжнародному судово-правовому форумі

14 червня 2018, 17:28

За останній час в Україні відбулось багато визначних подій в рамках судової реформи, свідками якої кожен з нас є. Так наймасштабніші – це внесення комплексних змін до процесуального законодавства, формування нового Верховного Суду, прийняття Закону України «Про Конституційний Суд України», Закону України «Про Вищий антикорупційний суд» тощо.

13-14 червня 2018 року у місті Києві було проведено вже традиційний науково-практичний захід - VI Міжнародний судово-правовий форум, організований газетою «Юридическая практика», Вищою радою правосуддя, Вищою кваліфікаційною комісією суддів України, Координатором проектів ОБСЄ в Україні за сприяння Міністерства юстиції України і Національної асоціації адвокатів України.

Даний захід – це платформа для експертних дискусій і обміну думками справжніх фахівців своєї справи - суддів, адвокатів, прокурорів, представників юридичної спільноти, представників органів влади, провідних науковців у сфері права, юрисконсультів відомих юридичних компаній, народних депутатів України і, звичайно, міжнародних експертів. Представниками від Господарського суду Одеської області на зазначеному форумі були судді Юлія Бездоля та Дмитро Бездоля.

Упродовж двох днів правники вищого рівня обговорили найважливіші надбання судової реформи і майбутні шляхи у таких напрямках як: кадрове забезпечення правосуддя; актуальні правозастосовчі практики та процесуальні новації; корпоративні спори; кримінальна відповідальність; спори за участі банків; доступ до конституційної юрисдикції: український та іноземний досвід щодо ролі загальних судів; банкрутство; податкові спори; інститут адвокатури; міжнародні стандарти судочинства і національні правові традиції; виконання судових рішень як індикатор ефективності судочинства та багато інших важливих тем.