flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати опитування відвідувачів Господарського суду Одеської області

19 грудня 2017, 15:43

З 06 грудня 2017 року по 13 грудня 2017 року в Господарському суді Одеської області проводилось анонімне опитування відвідувачів суду щодо їх задоволеності якістю функціонування Господарського суду Одеської області.

В анкетуванні прийняли участь 124 респонденти (124 заповнених анкети). Відвідувачам суду було запропоновано відповісти на 8 доволі простих запитань.

Мета опитування – виявлення об’єктивної оцінки якості роботи суду та рівня довіри громадян до Господарського суду Одеської області.

 Проаналізувавши відповіді учасників опитування зроблено висновок, що якість роботи Господарського суду Одеської області в цілому відповідає оцінкам „добре” та „відмінно”. Однак, є поодинокі випадки, коли учасники анкетування відповіли на питання анкети „погано”.

Усі відповіді взяті до уваги керівництвом суду. Крім цього, керівництвом регулярно проводиться робота по удосконаленню якості роботи суду, ввічливого та коректного ставлення суддів та працівників апарату суду до відвідувачів.

Отже, отримані показники, що були виявлені під час опитування, дозволяють зробити  в цілому позитивні висновки щодо якості роботи Господарського суду Одеської області та про високий рівень довіри громадян до суду.

Інформацію стосовно проведеного опитування у вигляді діаграм можна подивитися нижче: