flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Спроба тиску на суддів Господарського суду Одеської області триває

31 травня 2017, 16:36

        Прес-служба Господарського суду Одеської області повідомляє, що по справі №916/932/17 за позовом заступника прокурора Одеської області в інтересах держави в особі Одеської міської ради до відповідача Управління інженерного захисту території міста та розвитку узбережжя Одеської міської ради та до  Товариства з обмеженою відповідальністю „Дерева Раю” про визнання недійсним договору оренди комунального майна та зобов’язання повернути комунальне майно 30.05.2017 року оголошено вступну та резолютивну частини рішення, яким відмовлено позивачу в повному обсязі.  З повним текстом рішення та обґрунтуванням відмови в позові можна ознайомитися після підписання повного тексту в порядку ст. 85 Господарського процесуального кодексу України не пізніше  06.06.2017р. на сайті  www.reyestr.court.gov.ua. Справу розглядав суддя Демешин О.А. Однак, треба зазначити, що під час оголошення вступної та резолютивної частин рішення в залі судового засідання були присутні „громадські активісти”, які не висловили жодного зауваження стосовного прийнятого судового рішення.

        Зазначаємо, що наступного дня, сьогодні, 31.05.2017 року 25 осіб „громадських активістів” прибули до будівлі суду з вимогами надання можливості поспілкуватися особисто з суддею Демешиним О.А. з приводу причин прийнятого ним судового рішення. З вищезазначеними особами в залі судових засідань провела зустріч  суддя – спікер Грабован Л.І., яка пояснила порядок прийняття судом рішення по справі та довела до відома присутніх, коли та яким чином можна буде ознайомитися з повним текстом судового рішення.

        Крім цього, активісти відвідали судове засідання по справі №916/920/17 за позовом Прокурора Одеської області в особі Управління інженерного захисту території міста та розвитку узбережжя Одеської міської ради до відповідача Приватного підприємства „КАРОЛАЙН” про розірвання договору оренди під головуванням судді Оборотової О.Ю. Наступне судове засідання по вказаній справі відкладено на 12.06.2017р. о 16:00 у зв’язку із необхідністю надання додаткових доказів від прокурора та залученням третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача – Одеської міської ради.

 

Повні тексти електронних копій процесуальних документів по справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/).