flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Господарського суду Одеської області завітали студенти Одеського державного університету внутрішніх справ

20 червня 2024, 09:41

19 червня до Господарського суду Одеської області завітали студенти 1 курсу Одеського державного університету внутрішніх справ у супроводі професорки кафедри конституційного та міжнародного права Єлизавети ЛЬВОВОЇ

 Так, студенти відвідали судове засідання у справі за позовом Об'єднання співвласників багатоквартирного будинку “САБАНСЬКИЙ”  до Товариства з обмеженою відповідальністю “ЮРТАЛ” про стягнення заборгованості за утримання будинку, прибудинкової території та комунальні послуги за період з 01.01.2023 по 29.02.2024 в розмірі 184 096,48 грн. Та були присутні при розгляді справи по суті за позовом Акціонерного товариства “ПроКредит Банк” до Фермерського господарства “Калина В.М. ”, Каліна Володимира Михайловича про солідарне стягнення заборгованості в загальному розмірі  8 372 041,86 грн.

Головуючим суддею у справі є суддя Юрій ШАРАТОВ.  Після судових засідань суддя поспілкувався з молодими правниками та охоче відповів на запитання.

Після засідань студенти відвідали відділ документального забезпечення (канцелярію). Також працівники апарату розповіли про роботу Господарського суду Одеської області.

Такі заходи чудово доповнюють процес навчання та допомагають розвивати практичні навички. 

Господарський суд Одеської області завжди відкритий для молоді, яка зацікавлена у розвитку власних юридичних навичок.