flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя-спікер ГСОО провела навчання помічників суддів

22 грудня 2023, 15:05

Протягом листопаду суддя спікер Господарського суду Одеської області Лілія Грабован взяла участь у проведенні навчання помічників суддів, яке організоване Національною школою суддів України з 13 по 16 та з 27 по 30 листопада 2023 року.

Протягом підготовки та підвищення рівня кваліфікації помічників суддів місцевих та апеляційних господарських судів, організованої Дніпровським та Харківським регіональними відділеннями Національної школи суддів України, Лілія Грабован прочитала лекції на тему «Деякі аспекти прийняття  та розгляду заяв про банкрутство юридичних осіб».                                      Розповіла суддя про підстави прийняття до розгляду заяви про відкриття провадження у справі про банкрутство та про деякі особливості розгляду справ про банкрутство.

Відмітимо важливу роль помічників у забезпеченні професійної діяльності судді, необхідність постійного підвищення їх рівня. У зв’язку з цим проведення заходів щодо навчання Національною школою суддів України та суддями відіграє значну роль.

Посилання на презентацію: http://bit.ly/4atDfwU