flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Під час урочистих зборів колективу суду відбулось спецпогашення унікальної марки Господарського суду Одеської області

15 грудня 2022, 16:02

 

Сьогодні з нагоди святкування професійного свята - Дня працівників суду в Господарському суді Одеської області відбулись урочисті збори суддів та працівників апарату суду. 

З вітальною промовою до присутніх звернувся голова суду Володимир Петров, який привітав всіх з професійним святом та висловив подяку працівникам суду, які безустанно та віддано виконували свої професійні обов’язки з початку введення на території країни воєнного стану. 

Також до присутніх з вітальним словом звернулись почесні гості, які були присутні у Господарському суді Одеської області у цей урочистий день: перший заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Борис Волошенков, начальник територіального управління Державної судової адміністрації в Одеської області Тарас Лукаш, начальник військово-медичного клінічного центра Південного регіону Роман Кальчук, начальник Управління банкрутства Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Дмитро Порошин та директор Одеської філії АТ «Укрпошта» Сергій Дрозд.

Особливою подією сьогоднішнього заходу стало спецпогашення унікальної поштової марки Господарського суду Одеської області, дизайн якої був розроблений спільними зусиллями колективу суду. Ми щиро вдячні «Укрпошті» за випуск цієї особливої для нас марки, приуроченої до дня нашого професійного свята. Безпосереднє погашення марки та конверта здійснили голова суду Володимир Петров разом з почесними гостями. 

 

Наприкінці заходу працівники апарату суду були нагороджені подяками Верховного Суду, почесними грамотами Ради суддів України, подяками й грамотами Державної судової адміністрації України й Територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області та подяками й почесними грамотами Господарського суду Одеської області.

За активну участь у спортивному житті Господарського суду Одеської області та високі досягнення у футбольних змаганнях грамотами були нагородженні гравці Об'єднаної команди господарських судів.

Разом з відзнакою співробітники отримали у подарунок марку й конверт Господарського суду Одеської області.

Вітаємо всіх колег з професійним святом!