flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Майбутні юристи долучились до судового засідання за допомогою системи відеоконференції ZOOM

04 листопада 2022, 10:13

 

    Господарський суд Одеської області активно продовжує свою просвітницьку діяльність, направлену на поліпшення юридичних знань студентів одеських юридичних вузів.

Сьогодні за допомогою системи відеоконференції ZOOM студенти 4 курсу факультету адвокатури та антикорупційної діяльності Національного університету «Одеська юридична академія» вже вдруге були присутні під час розгляду господарської справи по суті під головуванням судді Господарського суду Одеської області Олега Цісельского.

Під час минулого засідання студенти заслухали вступні промови представників сторін та спостерігали за процесом з’ясування обставин справи та підтвердження їх наявними у матеріалах справи доказами. Молоді правники були настільки зацікавлені тим, як відбувається судовий процес, що попросили суддю долучитись до наступного засідання, яке було призначене на сьогодні.  

Упродовж сьогоднішнього засідання студенти мали змогу спостерігати за тим, як проходять судові дебати та як завершується судовий розгляд справи проголошенням вступної й резолютивної частини рішення. 

Після завершення судового процесу суддя поспілкувався із молодими правниками та відповів на їх запитання стосовно справи.

Для студентів, які обрали для себе юридичну спеціальність, відвідування судових засідань є відмінною можливістю навчатись, спостерігаючи за роботою професіоналів своєї справи.