flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд продовжує інформаційно-просвітницьку діяльність в умовах воєнного стану

13 жовтня 2022, 14:09

 

Не зважаючи на всі реалії сьогодення, в Господарському суді Одеської області продовжуються інформаційно-просвітницькі заходи, направлені на вдосконалення теоретичних навичок студентів одеських юридичних вузів.

Так, сьогодні студенти 4 курсу факультету адвокатури та антикорупційної діяльності Національного університету «Одеська юридична академія» були присутні на судовому засіданні за допомогою системи відеоконференції ZOOM.

Молоді правники мали змогу спостерігати за розглядом справи по суті під головуванням судді Господарського суду Одеської області Олега Цісельского.

Під час судового процесу студенти заслухали вступне слово представників сторін та спостерігали за дослідженням доказів, що містяться в матеріалах судової справи. 

Після завершення засідання суддя поспілкувався зі студентами, які зацікавились чим в решті решт завершиться розгляд даної справи. Зважаючи на наявний інтерес, проявлений молодими правниками,  суддя запросив їх на наступне судове засідання, яке відбудеться 3 листопада 2022 року. 

Відвідування судових засідань за допомогою системи ZOOM дає студентам відмінну можливість підкріпити власні теоретичні знання практичними навичками, які вони можуть отримати під час дистанційного перебування у залі судового засідання. 

До нових зустрічей!