flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Майбутні юристи завітали на судове засідання по розгляду справи про банкрутство 

21 вересня 2022, 16:15

 

З початком нового навчального року в Господарському суді Одеської області розпочалась один з найулюбленіших для нас заходів просвітницько-інформаційної діяльності - відвідування студентами одеських юридичних вузів судових засідань з розгляду тих чи інших категорій справ з подальшою екскурсією приміщеннями адміністративної будівлі суду.

Так, сьогодні до нас завітали студенти 3 й 4 курсу факультету права та економіки Міжнародного гуманітарного університету та студенти 3 курсу фахового коледжу Міжнародного гуманітарного університету.

На початку заходу майбутні юристи ознайомились з організаційною діяльністю Господарського суду Одеської області та завітали до аналітично-інформаційного відділу й відділу документального забезпечення суду, де начальники відділів розповіли їм про деякі аспекти та особливості діяльності відповідних відділів. 

Після екскурсії студенти були присутніми на судовому засіданні під головуванням судді Світлани Антощук, яка спеціалізується на розгляді справ про банкрутство. Перед початком судового засідання, суддя розповіла студентам про особливості розгляду відповідної категорії справ та надала пояснення про те, як буде відбуватись судовий процес.

Під час самого засідання майбутні правники разом із суддею заслухали поточний звіт арбітражного керуючого та ознайомились з грошовими вимогами кредиторів до боржника.

Навіть в умовах воєнного стану судові засідання Господарського суду Одеської області завжди відкриті для молоді, яка зацікавлена у розвитку власних юридичних навичок.  

Дякуємо нашим гостям за цікавий та насичений день разом. До нових зустрічей.