flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформаційно-просвітницька діяльність суду в умовах воєнного стану

26 квітня 2022, 12:53

 

Не зважаючи на введення воєнного стану на території України судова гілка влади продовжує працювати та здійснювати правосуддя. У зв’язку з тим, що інформаційно-просвітницька діяльність для Господарського суду Одеської області є однією з основних напрямків роботи, ми намагаємось і далі продовжувати співпрацювати з вищими навчальними закладами задля підвищення юридичних навичок майбутніх юристів. 

Так, сьогодні студенти 4 курсу факультету прокуратури та слідства (кримінальна юстиція) Національного університету «Одеська юридична академія» та 2 курсу факультету право та економіки Міжнародного гуманітарного університету були присутні на судовому засіданні за допомогою системи відеоконференції ZOOM.

Молоді правники мали змогу спостерігати за підготовчим засіданням по розгляду господарської справи під головуванням судді Господарського суду Одеської області Олександра Демешина

Після завершення засідання суддя поспілкувався зі студентами, надав деякі пояснення щодо суті спору та роз’яснив майбутнім юристам, яким чином відбувається розгляд судових справ в умовах воєнного стану відповідно до чинного законодавства та рекомендацій Ради суддів України. 

Наостанок суддя побажав студентам мирного неба над головою та всього найкращого.