flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя-спікер провела лекцію під час підготовки суддів місцевих господарських судів

18 лютого 2022, 15:12

 

Окрім періодичного проходження навчання задля підвищення професійної кваліфікації, судді Господарського суду Одеської області постійно беруть участь у навчально-пізнавальних заходах в якості викладачів.

Так, на цьому тижні суддя-спікер Господарського суду Одеської області Лілія Грабован виступила зі змістовною лекцією на тему «Практика застосування законодавства про банкрутство стосовно банкрутства юридичних осіб» під час п’ятиденної онлайн-підготовки суддів місцевих господарських судів, організатором якої є Національна школа суддів України.

Під час інтерактивної лекції були висвітлені проблемні питання відкриття провадження у справах про банкрутство юридичних осіб за заявою кредитора і боржника та особливості розгляду справ про неплатоспроможність фізичних осіб. 

Окрему увагу суддя-спікер приділила актуальній судовій практиці Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду щодо розгляду зазначеної категорії справ.

Дякуємо Національній школі суддів України за можливість постійно брати участь у відповідних навчаннях та ділитись власним досвідом із суддями по всій країні. 

З презентацією лекції можна ознайомитись за допомогою наступних посилань: