flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чергове тренування студентів для участі у модельному розгляді господарської справи

14 лютого 2022, 17:48

 

Підготовка до проєкту Господарського суду Одеської області «Модельний розгляд господарської справи 2022» розпочалась задовго до самого розгляду модельної справи студентами економіко-правового факультету Одеського національного університету імені І.І. Мечникова (ЕПФ ОНУ). 

Студенти, які в цьому році увійшли до команди суддів, готуються до модельного розгляду, відвідуючи судові засідання та вивчаючи матеріали господарських справ під керівництвом та допомогою суддів-тренерів Юлії Щавинської та Юрія Шаратова.  

Цього року у команду суддів були долучені ще й помічники суддів – студенти, які допомагають суддям готувати проєкти процесуальних документів. 

Сьогодні у студентів відбулась третє тренування перед завтрашнім «першим судовим засіданням». Для того, щоб побачити та зрозуміти, як в реальному житті відбувається судовий процес, вони відвідали судове засідання під головуванням судді Юлії Щавинської. По завершенню судового засідання учасники модельної справи разом із суддею детально розібрали свій майбутній виступ та можливі реакції на клопотання та заяви команд позивачів та відповідачів. 

Суддя надала студентам корисні поради та побажала вдачі на завтрашньому підготовчому засіданні по модельній справі у рамках проєкту «Модельний розгляд господарської справи 2022».