flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Господарському суді Одеської області відбулось урочисте вітання працівників з нагоди професійного свята

15 грудня 2021, 14:11

 

Сьогодні з нагоди святкування професійного свята - Дня Працівників суду в Господарському суді Одеської області відбулись урочисті збори суддів та працівників апарату суду з дотриманням усіх протиепідемічних заходів.

З вітальною промовою до присутніх звернулись голова суду Володимир Петров та заступник голови суду Олександр Демешин, які висловили вдячність колективу за натхнення, незгасну енергію в роботі та побажали професійних звершень, нових досягнень та відчуття задоволеності результатами своєї праці!

Працівники апарату суду були нагороджені подяками Верховного Суду, почесними грамотами Одеської обласної державної адміністрації, подяками Територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області, грамотами Одеської обласної організації «Союз юристів України» та подяками й почесними грамотами Господарського суду Одеської області.

За активну участь у спортивному житті Господарського суду Одеської області та високі досягнення у футбольних змаганнях грамотами були нагородженні гравці Об'єднаної команди господарських судів.

Вітаємо всіх колег з професійним святом!