flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Секретарі судового засідання вдосконалюють власні навички за допомогою системи ZOOM

27 жовтня 2021, 16:29

 

Запровадження карантинних обмежень у зв’язку з поширенням короновірусної інфекції вносить корективи не тільки у повсякденну діяльність Господарського суду Одеської області, а й у можливість проходити систематичне навчання для підвищення власної кваліфікації.  Найзручнішим рішенням при даних обмеженнях стало проведення онлайн-конференцій за допомогою системи ZOOM з повним урахуванням усіх протиепідемічних заходів.

Так, на цьому тижні відбувається онлайн-підготовка секретарів судового засідання місцевих та апеляційних господарських судів, яка організована Одеським регіональним відділенням Національної школи суддів України.

Чотириденний навчальний курс, який проходять секретарі судового засідання Господарського суду Одеської області, має широкий напрямок на поліпшення відповідних навичок, які використовуються в роботі кожного дня. 

Одним з лекторів даного навчання виступила суддя Господарського суду Одеської області Юлія Бездоля з мотивувальною лекцією для секретарів судових засідань. У своєму виступі суддя розповіла про процедури розгляду справи у підготовчому засіданні, вимоги до ведення протоколу судового засідання та специфіку складання протоколів в різних видах судочинства. 

Висловлюємо вдячність Національній школі суддів України за можливість удосконалювати власті навички навіть в умовах карантину.