flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У справі щодо повернення державі приміщення, в якому знаходиться ресторан «Дача», призначено новий склад суду

17 червня 2021, 17:53

В провадженні Господарського суду Одеської області перебуває справа №916/697/21 за позовом прокуратури в особі Міністерства охорони здоров'я України, Міністерства культури та інформаційної політики України, Департаменту культури, національностей, релігій та охорони об'єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації до Регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській й Миколаївській областях та Товариства з обмеженою відповідальністю "Драйв-Ін" за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивачів –Державного закладу «Спеціалізований (спеціальний) клінічний санаторій ім. В.П. Чкалова» Міністерства охорони здоров'я України про визнання договору купівлі-продажу недійсним та повернення безпідставно набутого майна.

14 червня 2021 року суддя Літвінов С.В. заявив самовідвід від розгляду зазначеної справи, після чого було проведено повторний автоматизований розподіл судової справи між суддями та визначено новий склад суду для розгляду справи № 916/697/21 – суддю Демешина О.А.

Ухвалою Господарського суду Одеської області від 17.06.2021р. суддя Демешин О.А. прийняв справу до свого провадження та призначив підготовче засідання на 13 липня 2021 року о 10:00.

 

 

Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (http://reyestr.court.gov.ua).