flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулись урочисті збори колективу Господарського суду Одеської області  з нагоди 30-річчя становлення господарських судів України

07 червня 2021, 17:21

Сьогодні з нагоди святкування 30-ї річниці від дня становлення господарських (арбітражних) судів України у Господарському суді Одеської області відбулись урочисті збори суддів та працівників апарату суду.

З вітальною промовою до присутніх звернувся голова суду Володимир Петров, який висловив вдячність колективу за натхнення, незгасну енергію в роботі та побажав професійних звершень, нових досягнень та відчуття задоволеності результатами своєї праці!

Працівники апарату суду були нагороджені подяками й грамотою Верховного Суду, подяками й грамотами Державної судової адміністрації України та її територіального управління в Одеській області, подяками й почесними грамотами Ради суддів України, Одеської міської ради, Одеської обласної державної адміністрації, почесною відзнакою Одеського міського голови та подяками, грамотами й почесними грамотами Господарського суду Одеської області.

Крім того, судді та працівники апарату суду з найбільшим досвідом у господарській юстиції отримали почесні відзнаки господарських судів України з нагоди 30-річчя їх створення.

Також на заході були присутні судді у відставці, яким з нагоди свята були презентовані пам’ятні календарі та почесні відзнаки.

Вітаємо всіх колег зі святом!