flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги бажаючих бути присутнім на засіданні по справі №916/3064/20 щодо забудови земельної ділянки на 13 станції Великого Фонтану

11 березня 2021, 10:26

 

В провадженні судді Господарського суду Одеської області Шаратова Ю.А. перебуває справа №916/3064/20 за позовом прокуратури  в інтересах держави до Одеської міської ради та Дочірнього підприємства «Інтергал-Буд» ТОВ «Фірма «Інтергал» про усунення перешкод у розпорядженні земельною ділянкою шляхом визнання незаконними та скасування окремих пунктів рішень, визнання недійсним договору купівлі-продажу та державного акту на право власності на земельну ділянку та її повернення.

26 лютого 2021 року суд відклав підготовче засідання на 12 березня 2021 року на 15:00.

З огляду на значне поширення коронавірусної інфекції на території України та постійне збільшення кількості хворих, в тому числі і в системі правосуддя, суд ухвалив обмежити доступ в судове засідання осіб, які не є учасниками судового процесу.

Водночас, враховуючи наявний суспільний інтерес до справи та задля дотримання основних засад господарського судочинства, зокрема, гласності та відкритості судового процесу, суд ухвалив здійснити повну онлайн трансляцію перебігу судового засідання в мережі інтернет на Youtube каналі "Судова влада України".

Долучитися до перегляду судового засідання можливо за наступним посиланням: https://bit.ly/2GG18Ig