flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд відкрив провадження у справі про банкрутство  Приватного акціонерного товариства «Футбольний клуб «Чорноморець»

12 січня 2021, 16:16

 

 24 грудня 2020 року до Господарського суду Одеської області надійшла заява Приватного акціонерного товариства «Футбольний клуб «Чорноморець» (ПАТ «ФК «Чорноморець») про відкриття провадження у справі про банкрутство.

За допомогою системи автоматизованого розподілу справ для розгляду заяви було визначено суддю Грабован Л.І. та присвоєно єдиний унікальний номер судової справи 916/3704/20.

Підставою подання заяви стало рішення позачергових загальних зборів ПАТ «ФК «Чорноморець» від 21.12.2020р., на виконання вимог ч. 6 ст. 34 Кодексу України з процедур банкрутства, у зв’язку зі збитковістю, неможливістю виконати грошові зобов’язання перед кредиторами та загрозою неплатоспроможності.

11 січня 2021 року суд ухвалив:

·        відкрити провадження у справі про банкрутство ПАТ «ФК «Чорноморець» за заявою боржника;

·        ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів;

·        ввести процедуру розпорядження майном боржника;

·        призначити розпорядника майна боржника.

Наступне судове засідання відбудеться 03 березня 2021 року об 11:00 в приміщенні Господарського суду Одеської області за адресою: м. Одеса, пр-т Шевченка 29.

 

Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (http://reyestr.court.gov.ua).