flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги бажаючих бути присутніми на засіданні по справі 916/3155/20 за позовом до ГО «Водно-моторне спортивно-оздоровче товариство рибалок-любителів»

12 січня 2021, 10:34

 

Пресслужба Господарського суду Одеської області повідомляє, що в провадженні судді Щавинської Ю.М. перебуває справа № 916/3155/20 за позовом фізичної особи до Громадської організації «Водно-моторне спортивно-оздоровче товариство рибалок-любителів» (ГО «ВМСОТРЛ») про визнання протиправним та скасування рішення позачергової Конференції зазначеної Організації.

В обґрунтуванні своїх вимог позивач посилається на неправомочність проведення позачергової Конференції, у зв’язку з присутністю лише 16 делегатів.

З огляду на значне поширення коронавірусної інфекції на території України, постійне збільшення кількості хворих, в тому числі і в системі правосуддя, перебування Одеської області в лідерах серед областей за кількістю хворих, суд ухвалив обмежити доступ осіб, які не є учасниками судового процесу в судове засідання, яке відбудеться 13  січня 2021 р. о 16:45 по справі №916/3155/20.

Водночас, враховуючи наявний суспільний інтерес до справи, зокрема, бажання представників ЗМІ та громадськості бути присутнім під час судового процесу, суд вирішив забезпечити повну онлайн трансляцію перебігу судового засідання в мережі інтернет на Youtube каналі "Судова влада України".

Усі охочі матимуть змогу долучитися до перегляду судового засідання за посиланням: https://bit.ly/2GG18Ig