flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Рішенням суду припинено незаконне користування земельною ділянкою площею понад 648 га

04 січня 2021, 11:08

 

Пресслужба Господарського суду Одеської області повідомляє, що в провадженні суду перебувала справа №916/1666/20 за позовом  прокуратури в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру в Одеській області до відповідача  Товариства з обмеженою відповідальністю «Зоря» про  визнання недійсним державного акту та припинення постійного користування земельною ділянкою площею 648,3 га, що розташована на території Роздільнянського району Одеської області.

Позовні вимоги обґрунтовані тим, що державний акт на право постійного користування виданий без узгодження та за відсутності рішення органу місцевого самоврядування.

Дослідивши матеріали справи та заслухавши пояснення сторін, Господарський суд Одеської області ухвалив позов прокуратури задовольнити повністю, визнати недійсним державний акт на право постійного користування земельною ділянкою площею 648,3 га та припинити право постійного користування ТОВ «Зоря» вищезгаданою земельною ділянкою.

 

 

Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (http://reyestr.court.gov.ua).