flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Господарський суд Одеської області найкращий у своїй  юрисдикції

26 жовтня 2020, 16:21

 

За наслідками проведеного Державною судовою адміністрацією України аналізу діяльності судів за І півріччя 2020  року, згідно якого досліджувались стан, ефективність та строки розгляду судових справ, прийняття управлінських рішень, продуктивність роботи суду тощо, Господарський суд Одеської області зайняв позицію «АА» у рейтингу судів, що означає ефективний зразковий суд, а саме:

·        своєчасний розгляд справ;

·        ефективне використання трудових та фінансових ресурсів;

·        продуктивність роботи суду в цілому.

 

Результат «АА» -  вищий серед існуючих 4-х видів рейтингових оцінок.

Відповідно до проаналізованих показників середній час очікування розгляду судової справи у Господарському суді Одеської області складає 86 днів (22% відхилення від модельного показника).

Відсоток розглянутих за півроку справ суддями Господарського суду Одеської області складає 92% (8% відхилення від модельного показника) .

 

 Господарський суд Одеської області – єдиний суд, який отримав найвищу позицію серед 25-ти господарських судів України за І півріччя 2020 року.

Нагадаємо, що у 2019 році Господарський суд Одеської області став одним з чотирьох найкращих господарських судів з позначкою «АА». Детальніше за посиланням: https://bit.ly/31Ik5S1 

Детальніше із рейтингом можна ознайомитися за посиланням: https://bit.ly/31HUR6h