flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги бажаючих бути присутніми на судовому засіданні по справі №916/2138/20 за позовом до Любашівської селищної ради

23 жовтня 2020, 16:00

Пресслужба Господарського суду Одеської області повідомляє, що в провадженні судді Демешина О.А. перебуває справа №916/2138/20 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю “Кіпер Агро” до Любашівської селищної ради.

Позивач просить суд визнати незаконними дії Любашівської селищної ради щодо передачі у власність для ведення особистого селянського господарства земельних ділянок та визнати незаконними і скасувати рішення щодо надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок з підстав порушення встановленого законом порядку їх виділення.

З огляду на значне поширення коронавірусної інфекції на території України, постійне збільшення кількості хворих, в тому числі і в системі правосуддя, перебування Одеської області в лідерах серед областей за кількістю хворих та перебування деяких міст Одеської області наразі в червоній зоні, суд ухвалив обмежити доступ осіб, які не є учасниками судового процесу, в судове засідання 05.11.2020р. о 12 год. 00 хв. по справі №916/2138/20.

Водночас, враховуючи наявний суспільний інтерес до справи, зокрема бажання представників ЗМІ бути присутнім на судовому засіданні, суд вирішив забезпечити повну онлайн трансляцію перебігу судового процесу в мережі Інтернет на Youtube каналі «Судова влада України».

Усі охочі матимуть змогу долучитися до перегляду судового засідання за посиланням: https://bit.ly/2GG18Ig