flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчання за допомогою сервісу ZOOM – відмінна можливість покращити свої знання та уміння

22 жовтня 2020, 11:36

21 жовтня 2020 року голова Господарського суду Одеської області Володимир Петров за допомогою сервісу ZOOM взяв участь у вебінарі для суддів та помічників суддів на тему: «Фундаментальні навички написання судових рішень».

Вебінар був організований Національною школою суддів України за підтримки Програми USAID “Нове правосуддя” та Національного суддівського коледжу США.

Захід розпочався з вітальної промови проректора Національної школи суддів України Наталії Шукліної та керівника Програми  USAID “Нове правосуддя” Девіда Вона.

Професорка права в Школі права Університету в Нью-Гемпширі (США) Софі М. Спарров провела для учасників вебінару змістовну лекцію, під час якої вони дізнались:

ü про фактори, що впливають на прийняття рішення колегією суддів;

ü про те, як визначити контекст судового рішення;

ü про те, як визначити ефективну структуру рішення та його складові: вступ, формулювання питання, факти (описова), аналіз (мотивувальна) та рішення (резолютивна);

ü про фактори, що визначають взаємозв'язок між написанням та прийняттям рішень.

Участь у навчальних вебінарах за допомогою сервісу ZOOM дає відмінну можливість покращувати свої знання, уміння та навички з урахуванням встановлених карантинних обмежень та з повним дотриманням усіх протиепідемічних заходів.