flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Слухається справа щодо реєстрації будинка Русова в онлайн режимі

15 жовтня 2020, 16:33

Пресслужба Господарського суду Одеської області повідомляє, що в провадженні судді Цісельського О.В. перебуває справа №916/2043/20 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Петрекс Плюс» до Одеської міської ради про визнання незаконним та скасування рішення державного реєстратора про державну реєстрацію прав, на підставі якого було внесено запис про реєстрацію за територіальною громадою міста Одеси нежитлового приміщення загальною площею 5022,00 кв.м., що знаходиться за адресою: м. Одеса, вул. Садова.

13 жовтня 2020 року суд розпочав розгляд справи по суті. Під час судового засідання було заслухано вступне слово представників позивача та відповідача.

Наступне засідання відбудеться 10 листопада 2020 року о 10:40 у приміщенні суду за адресою: проспект Шевченка, 29.

Звертаємо увагу, що з метою попередження розповсюдження в приміщенні суду коронавірусної інфекції COVID-19 та убезпечення здоров'я оточуючих до зали судових засідань допускаються лише учасники судового процесу, а судове засідання транслюється на YOUTUBE каналі "Судова влада України" за посиланням: https://bit.ly/3kyDfRi

Запис трансляції судового засідання можна переглянути за посиланням: https://bit.ly/340DzD4

 

 

Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (http://reyestr.court.gov.ua).