flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Успішне навчання як елемент професійної щоденної діяльності

09 жовтня 2020, 12:45

На цьому тижні окрім вирішення повсякденних питань та святкування професійного свята, начальники структурних підрозділів Господарського суду Одеської області та їх заступники взяли участь у трьохденному навчанні, яке було організоване Одеським регіональним відділенням Національної школи суддів України за допомогою сервісу ZOOM.

Програма курсу була дуже змістовною, що дало учасникам змогу поліпшити свої навички в тих сферах, які стосуються їх щоденної професіональної діяльності.

Перший день навчання був присвячений визначенню професійної етики працівника суду та особливостям комунікації у роботі з людьми з особливими потребами. Під час другої половини дня обговорювались питання взаємодії начальників відділів з керівником апарату та порядку введення внутрішньої документації суду.

Другий день навчання був приурочений темі вдосконалення комунікативних вмінь та методиці оптимізації робочого часу.

Третій день онлайн семінарів включав в себе українське ділове мовлення та правила введення ділового листування. Учасники навчання обговорили психологічні і методологічні основи уникнення конфліктних ситуацій в колективі апарату суду.

Слід зазначити, що систематичне вдосконалення професійних знань, умінь та навичок надає начальникам структурних підрозділів суду можливість професіонально виконувати свої посадові обов’язки та якісно наладжувати комунікацію між відділами та їх працівниками.