flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Анонс: у Господарському суді Одеської області відбудеться День відкритих дверей!

08 листопада 2017, 12:57

15 листопада 2017 року Господарський суд Одеської області відчинить свої двері для всіх бажаючих ознайомитися із організацією роботи суду та відвідати судові засідання.

На захід запрошуються всі бажаючі, яким цікава діяльність господарських судів, в тому числі студенти юридичних ВУЗів, школярі, які бажають розширити свою уяву про роль суду і його роботу, оскільки проведення таких заходів позитивно впливає на формування правосвідомості громадян, сприяє реалізації принципу доступу до правосуддя та відкритості суду в цілому.

Програма проведення Дня відкритих дверей включатиме в себе зустріч із головою суду та суддею-спікером, ознайомлення із роботою канцелярії суду та відвідування судових засідань.

День відкритих дверей буде проведено 15-го листопада 2017 року в приміщенні Господарського суду Одеської області за адресою: м. Одеса, проспект Шевченка 29, початок о 10 год.00хв.

 

Бажаючим відвідати вищевказаний захід необхідно повідомити прес-секретаря суду за телефоном 307-995 до 14 листопада 2017року.