flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Анонс: Відбудеться День відкритих дверей у господарському суді Одеської області!

19 травня 2017, 17:10

        З метою формування позитивного іміджу суду та судової влади в цілому, підвищення обізнаності молоді та громадян про діяльність судових органів, а також задля покращення доступу до правосуддя та укріплення довіри до судової влади 24 травня 2017 року у Господарському суді Одеської області буде проведено День відкритих дверей.

        На захід запрошуються всі бажаючі та особи, яким цікава діяльність господарських судів, в тому числі студенти юридичних ВУЗів, школярі, які бажають розширити свою уяву про роль суду і його роботу, оскільки проведення таких заходів позитивно впливає на формування правосвідомості громадян.

        Програма проведення Дня відкритих дверей включатиме в себе екскурсію приміщенням суду, ознайомлення з діяльністю структурних підрозділів та відвідування судових засідань.

        День відкритих дверей буде проведено 24-го травня 2017 року в приміщенні Господарського суду Одеської області за адресою: м. Одеса, проспект Шевченка 29, початок об 11 год.30хв.

        Бажаючим відвідати вищевказаний захід необхідно повідомити прес-секретаря суду за телефоном 307-989 до 23 травня 2017року.