flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома: Ковача Олександра Михайловича (м. Одеса, вул. Фонтанська дорога 6.12/10 кв.26)

16 червня 2020, 16:41

В провадженні судді Господарського суду Одеської області Рога Н.В. перебуває справа №916/30/20 за позовом акціонера ПАТ “Одеський автоскладальний завод” Бичкова Олега Леонідовича, за участю третіх осіб на стороні позивача, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору: Ейсмонта Олександра Вікторовича; Ковача Олександра Михайловича; Лятамбор Дар’ї Юріївни; Єріної Аліни Анатоліївни, до Публічного акціонерного товариства “Одеський автоскладальний завод” та Державного реєстратора Державного підприємства “Центр обслуговування громадян” Ковач Вікторії Петрівни    про визнання недійсним рішення голови правління ПАТ “Одеський автоскладальний завод”, третіх осіб на стороні відповідачів, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору: Товариства з обмеженою відповідальністю “ТРАНСПОРТ ЛОДЖІСТІК”, Горіна О.Е., про визнання недійсними рішень голови правління ПАТ “Одеський автоскладальний завод”; скасування рішень про державну реєстрацію прав та їх обтяжень; скасування рішень про державну реєстрацію прав та їх обтяжень державного реєстратора та скасування запису про право власності.

Господарський суд Одеської області повідомляє, що 16.06.2020р. в судовому засіданні оголошено протокольну ухвалу про відкладення судового засідання по розгляду справи по суті на 07.07.2020р. об 12:15.

Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Одеської області за адресою: м.    Одеса, пр-т Шевченка, 29, в залі судових засідань    №16(5-й поверх), тел: (0482) 307-960.