flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Державного реєстратора юридичного департаменту Одеської міської ради Шерстюка Володимира Дмитровича

16 квітня 2024, 16:30

Господарський суд Одеської області повідомляє Державного реєстратора юридичного департаменту Одеської міської ради Шерстюка Володимира Дмитровича  про відкладення судового засідання  по справі №916/2429/21. За позовом: Заступника керівника Одеської обласної прокуратури в інтересах держави в особі Одеської міської ради до відповідачів: Товариства з обмеженою відповідальністю „Корисне харчування”, Товариства з обмеженою відповідальністю „Велес-Агро ЛТД”, Державного реєстратора юридичного департаменту Одеської міської ради Шерстюка Володимира Дмитровича про скасування реєстрації декларації, визнання незаконним та скасування рішення, визнання недійсним договору, припинення права власності та зобов’язання вчинити певні дії

- Засідання відбудеться "18" квітня 2024 р. о 11:30 у приміщенні господарського суду Одеської області за адресою: м. Одеса, пр-т. Шевченка, 29, зал судового засідання №16 тел. 0(482)307-973.

- неявка представника, належним чином повідомленого про час і місце проведення судового засідання, не перешкоджає його проведенню.

- про наявність в Господарському суді Одеської області технічної можливості проведення судових засідань в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду відповідно до п.4 ст.197 ГПК України та в приміщенні суду відповідно до ч.ч.5-7 ст. 197 ГПК України.

 Повідомити учасників по справі, що суд може зареєструвати заяви та клопотання сторін з процесуальних питань та додані до них документи, які надійшли від учасників по справі електронною поштою, лише у разі, якщо вони містять електронний цифровий підпис.

           Повідомити учасників справи про обов'язок на підставі абз. 1 ч. 6 ст. 6 ГПК України зареєструвати свій електронний кабінет в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами, в обов’язковому порядку.

           Інформацію по справі, що розглядається, можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://od.arbitr.gov.ua.