flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ Каланчацького ясла-садку № 3 «Вишенька» Каланчацької селищної ради Херсонської області

26 лютого 2024, 14:12

На виконання ч. 2 ст. 12-1 Закону України "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України" № 1207-VII від 15.04.2014    Господарський суд Одеської області повідомляє Каланчацький ясла-садок № 3 “Вишенька” Каланчацької селищної ради Херсонської області про:

-  прийняття позовної заяви (вх.№ №573/24 від 14.02.2024) до розгляду та відкрити провадження у справі.

  - Справу № 916/548/24 за позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю “Газопостачальна компанія “Нафтогаз України” до відповідача: Каланчацького ясла-садку № 3 “Вишенька” Каланчацької селищної ради Херсонської області про стягнення 27 552,45 грн,розглядати за правилами спрощеного позовного провадження, в порядку ст.ст.247-252 ГПК України без виклику сторін.

  - Роз’яснити сторонам про можливість звернення до суду у строк визначений ч. 7 ст. 252 ГПК України з клопотанням про призначення проведення розгляду справи в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

  Запропонувати відповідачу подати відзив на позов із врахуванням вимог ст.165 ГПК України в строк, встановлений ч.1 ст.251 ГПК України, докази отримання ухвали надати суду; надіслати копію відзиву та доданих до нього доказів позивачу одночасно з надісланням відзиву до суду; відповідні докази надіслання надати до суду.

  Запропонувати відповідачу подати до суду заперечення на відповідь на відзив, оформлені відповідно до вимог ст.ст.167, 251 ГПК України не пізніше ніж 10 днів з моменту отримання відповіді на відзив, з доказами її отримання; надіслати копію заперечень та доданих до них доказів позивачу одночасно з надісланням заперечень до суду; відповідні докази надіслання надати до суду.

  Повідомити відповідача що 18.10.2023 введено в дію положення Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обов`язкової реєстрації та використання електронних кабінетів в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами” №3200-IX від 29.06.2023.

  Вказаним законом внесено зміни до Господарського процесуального кодексу України, згідно із якими осіб, визначених частиною 6 статті 6 Господарського процесуального кодексу України, в обов`язковому порядку зобов`язано зареєструвати свої електронні кабінети в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами.

 

  Роз’яснити відповідачу, що зареєструвати електронний кабінет в ЄСІТС можна за посиланням: https://id.court.gov.ua/. Із порядком реєстрації Електронного кабінету можна ознайомитись у розділі 4 “Реєстрація та авторизація користувачів” Інструкції користувача Електронного суду ЄСІТС за посиланням: https://is.gd/y5sLfZ.

 Інформацію по справі, що розглядається, можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://od.arbitr.gov.ua