flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Приватне підприємство "ЕКОФРЕШ" (74840, Херсонська область, Каховський район, с. Роздольне, Комплекс будівель, буд. 6)

25 травня 2023, 11:21

image

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

65119, м. Одеса, просп. Шевченка, 29, тел.: (0482) 307-983, e-mail: inbox@od.arbitr.gov.ua

веб-адреса: http://od.arbitr.gov.ua

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

  

УХВАЛА

 

"22" травня 2023 р.

 

Справа № 916/1295/23

 

       Господарський суд Одеської області у складі судді Пінтеліна Т.Г. при секретарі судового засідання Боднарук І.В. розглянувши справу №  916/1295/23 

за позовом  Товариства з обмеженою відповідальністю "Торгівельний дім "Євротрубпласт"

(77300, Івано-Франківська область, Калуський район, м. Калуш, вул. Промислова, 7, код ЄДРПОУ 33090871)  

до відповідача Приватного підприємства "ЕКОФРЕШ" (74840, Херсонська область, Каховський район, с. Роздольне, Комплекс будівель, буд. 6, код ЄДРПОУ 33536682) 

        про стягнення 1      475      864 грн.

Представники сторін:

Від позивача: не з’явився;

Від відповідача: не з’явився;

 

         Господарським судом Одеської області у складі судді Пінтеліної Т.Г. розглядається справа № 916/1295/23 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Торгівельний дім "Євротрубпласт"  до Приватного підприємства "ЕКОФРЕШ" про стягнення 1      475      864   грн.     Провадження у справі відкрито ухвалою від 30.03.2023р. 

Згідно ч. 1 ст. 177 ГПК України завданнями підготовчого провадження є: 1) остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; 2) з'ясування заперечень проти позовних вимог; 3) визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; 4) вирішення відводів; 5) визначення порядку розгляду справи; 6) вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

       Суд вважає, що станом на 22.05.23р.  підготовче провадження у даній справі підлягає закриттю, а справа - призначенню до судового розгляду по суті з огляду на наступне.

      Відповідно до ч. 2 ст. 177 Господарського процесуального кодексу України, підготовче провадження починається відкриттям провадження у справі і закінчується закриттям підготовчого засідання.

      Згідно з п.3 ч.2 ст.185 Господарського процесуального кодексу України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.  

    Враховуючи, що судом здійснено усі необхідні та достатні дії для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті, суд дійшов висновку про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

      Керуючись ст.ст. 177, 185, 232-234 Господарського процесуального кодексу України, суд

   

        УХВАЛИВ:

 

     1. Закрити підготовче провадження у справі № 916/1295/23 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Торгівельний дім "Євротрубпласт"  до Приватного підприємства "ЕКОФРЕШ" про стягнення 1       475      864  грн.   

 

        2. Призначити справу до судового розгляду по суті в засіданні суду на  12 червня 2023 р. о 15:00. Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Одеської області за адресою: м. Одеса, пр-т Шевченка, 29, в залі судових засідань  № 11 (5 поверх), тел. 0(482)307-980. 

 

    3. Повідомити учасників справи що інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://od.arbitr.gov.ua

 

      4.   Роз`яснити учасникам судового процесу під час дії карантину  та воєнного стану , у порядку статті 197 ГПК України право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.   

        Для участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції учасникам справи необхідно не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання подати до суду клопотання (засобами поштового зв`язку, на електронну пошту суду (підписану, за наявності, електронним підписом) або до скриньки для кореспонденції, встановленої у приміщенні канцелярії суду) про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду із зазначенням його облікового запису (логіну).

          5. Викликати представників учасників справи в судове засідання.

 

         6. Запропонувати учасникам справи надати суду актуальні адреси електронної пошти з письмовим підтвердженням про можливість отримувати процесуальні документи в електронному вигляді за вказаними електронним адресами та наданням письмової згоди про надсилання суду підтвердження про отримання процесуальних документів.

         7. Запропонувати учасникам справи надати суду номери засобів телефонного зв`язку з метою отримання від суду інформації про розгляд справи.

 

        8. Суд пропонує учасникам справи використовувати сучасні альтернативні способи для отримання процесуальних документів та інформації, а саме: 1) у власному Електронному кабінеті підсистеми “Електронний суд” за посиланням: https://cabinet.court.gov.ua (зареєстрований учасник судового процесу має подати до суду заяву про вступ у справу як представника/внесення даних РНОКПП/коду ЄДРПОУ до додаткових відомостей про учасника справи); 2) через поштову скриньку, створену в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу

 

       Повний текст ухвали складено та підписано  24.05.2023. Ухвала набирає чинності  

                                                                                          24.05.23р.,  оскарженню не підлягає.

 

 

                                                            Суддя                                                                              Т.Г. Пінтеліна