flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариствo з обмеженою відповідальністю "Оріон РУ" (пров. Красносельський,підвал.1,кім.79,москва)

11 травня 2023, 14:31

image

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

65119, м. Одеса, просп. Шевченка, 29, тел.: (0482) 307-983, e-mail: inbox@od.arbitr.gov.ua

веб-адреса: http://od.arbitr.gov.ua

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

УХВАЛА

 

"05" травня 2023 р.

 

Справа № 916/652/23

 

       Господарський суд Одеської області у складі судді Пінтеліна Т.Г., розглянувши    при секретарі судового засідання Боднарук І.В.       розглядаючи справу № 916/652/23  pа позовом  Товариства з обмеженою відповідальністю "ОРІОН";   (вул.Маяковського,59-В,Білгород-Дністровський,Одеськаобласть,67700)         

до відповідача  Товариства  з обмеженою відповідальністю "Оріон РУ"   (пров. Красносельський,підвал.1,кім.79,москва)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

 про стягнення 7243305,33грн.   

                                Представники:

Від позивача: Якових Є.В.- адвокат

Від відповідача: не з’явився.

ВСТАНОВИВ:

         Рух справи відображено у попередніх ухвалах. Ухвалою від 21.02.2023р. суд відкрив провадження у справі за правилами загального       позовного провадження. Ухвалою від 20.03.2023р. суд відклав підготовче засідання на "10" квітня 2023 р. Ухвалою від 10.04.2023р. суд  продовжив строк підготовчого провадження у справі № 916/652/23  на 30 днів, призначити підготовче засідання у справі № 916/652/23 на       "05" травня 2023 р. о 10:00.                     

                   Вирішуючи      питання      подальшого      руху справи суд      зазначає      наступне.

    Згідно ч. 1 ст. 177 ГПК України завданнями підготовчого провадження є: 1) остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; 2) з'ясування заперечень проти позовних вимог; 3) визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; 4) вирішення відводів; 5) визначення порядку розгляду справи; 6) вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Підготовче провадження починається відкриттям провадження у справі і закінчується закриттям підготовчого засідання (ч. 2 ст. 177 ГПК України).

                                     Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 185 ГПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.           З урахуванням думки учасників судового процесу, суд вважає за необхідне закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

      Враховуючи викладене, приймаючи до уваги вчинення усіх необхідних процесуальних дій у даній справі для виконання завдань підготовчого провадження, встановлених частиною 1 ст. 177 ГПК України, суд дійшов висновку про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ч.5 ст.183, ст.234 Господарського процесуального кодексу України, суд

 

УХВАЛИВ:

 

1. Закрити підготовче провадження по справі   № 916/652/23

2. Призначити справу до розгляду по суті у судовому засіданні на "26" травня 2023 р. о 10:00

3.Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Одеської області за адресою: м. Одеса, пр-т Шевченка, 29, в залі судових засідань  № 11 (5 поверх), тел. 0(482)307-980     :         

          4. Здійснювати повідомлення відповідача про дату, час і місце розгляду справи шляхом оголошення на офіційному вебсайті судової влади України.

               5. З огляду на запровадження на території України воєнного стану, з метою недопущення випадків загрози життю, здоров`ю та безпеці учасників справи, суд повідомляє учасників справи про можливість надсилання документів, що стосуються розгляду справи, без особистого прибуття до приміщення суду,                через особистий кабінет в системі "Електронний суд"; - у разі неможливості надсилання через систему "Електронний суд" - електронною поштою на е-mail суду (з обов`язковим підписанням усіх документів кваліфікованим електронним підписом та завчасно);

                     6. Повідомити учасників справи, що інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://od.arbitr.gov.ua.

       7. Повідомити учасників справи про наявність у Господарському суді Одеської області технічної можливості ознайомлення з матеріалами справи в дистанційному режимі, шляхом надсилання сканкопії матеріалів судової справи на електронну адресу, визначену заявником, та про        наявність в Господарському суді Одеської області технічної можливості проведення 

 судових засідань в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду відповідно до п.4 ст.197 ГПК України та в приміщенні суду відповідно до ч.ч.5-7 ст. 197 ГПК України .        

         8. Довести до відома учасників справи, що явка їх представників в судове засідання не є обов`язковою.

 

 Ухвала набирає чинності  05/05/2023р. в порядку, визначеному ст.235 ГПК України та

окремо від рішення не оскаржується.

                         

                                                    Суддя                                                                         Т.Г. Пінтеліна