flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома: Присиваської сільської ради (вул. Пушкіна, буд. 20, с. Григорівка, Каховський р-н, Херсонська обл., 75240)

31 січня 2023, 17:00

Товариство з обмеженою відповідальністю "ЄВРОГАЗ ЛТД" звернулось до Господарського суду Одеської області з позовною заявою до Присиваської сільської ради, в якій просить суд стягнути з відповідача борг за спожиту електричну енергію у сумі 246906,13 грн, 3 % річних у сумі 2495,56 грн та інфляційні втрати у сумі 10610,13 грн.

Суд повідомляє відповідача, що ухвалою Господарського суду Одеської області від 15.08.2022 позовну заяву Товариство з обмеженою відповідальністю "ЄВРОГАЗ ЛТД" було прийнято до розгляду та відкрито провадження у справі; ухвалено розглядати справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи за наявними у справі матеріалами; роз’яснено сторонам, що відповідно до    ч. 4 ст. 250, ч. 7 ст. 252 ГПК України заперечення проти розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження або клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін відповідач має право подати в строк для подання відзиву; клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін позивач має право подати в строк не пізніше п’яти днів з дня отримання відзиву.

Крім цього, вищевказаною ухвалою суду відповідачу було запропоновано подати відзив на позов із урахуванням вимог статті 165 ГПК України та ч.1 ст.251 ГПК України – протягом п’ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі. Роз'яснено відповідачу про можливість дистанційно надавати суду всі необхідні документи в електронному вигляді на електронну адресу суду (з електронним підписом) через особистий кабінет в системі "Електронний суд" або поштою.

 

Справу розглядає суддя Господарського суду Одеської області - Бездоля Д.О.