flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома: сторонам  по розгляду заяви Товариства з обмеженою відповідальністю “Укр-Трейд-Менеджмент” про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю “Норберт Груп” №916/410/21

25 березня 2021, 12:10

           До уваги сторін щодо розгляду заяви Товариства з обмеженою відповідальністю Трейд-Менеджмент” про відкриття провадження  у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю “Норберт Груп”  №916/410/21, а саме Товариства з обмеженою відповідальністю “Норберт Груп”.  

           З метою додаткового повідомлення про дату, місце та час наступного судового засідання сторін щодо розгляду заяви Товариства з обмеженою відповідальністю Трейд-Менеджмент” про відкриття провадження  у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю “Норберт Груп” №916/410/21, а саме Товариства з обмеженою відповідальністю “Норберт Груп”,  господарський суд розміщує відповідне повідомлення на сторінці господарського суду Одеської області (у розділі "Новини та події суду") офіційного веб-порталу "Судова влада в Україні" в мережі Інтернет (www.court.gov.ua/sudy/).

           Ухвалою Господарського суду Одеської області від 15.03.2021р. відкладено підготовче засідання суду по розгляду заяви Товариства з обмеженою відповідальністю “Укр-Трейд-Менеджмент” про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю “Норберт Груп”  на "29" березня 2021 р. об  11:20; викликано представників Товариства  з обмеженою відповідальністю “Укр-Трейд-Менеджмент” та Товариства з обмеженою відповідальністю “Норберт Груп”.

 

           Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Одеської області за адресою:  м. Одеса, пр-т Шевченка, 29,  зал судових засідань №9 (4 поверх) тел. 307-966.

 

           ОТРИМАТИ ДОДАТКОВУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО СТАН РОЗГЛЯДУ СПРАВИ МОЖЛИВО ЗА ТЕЛЕФОНОМ: (0482)307-966.

 

           Справу  розглядає суддя  Грабован Л.І.