flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома: учасників справи №916/3810/20

03 березня 2021, 15:16

          З метою додаткового повідомлення про дату, місце та час наступного судового засідання всіх учасників справи №916/3810/20, господарський суд розміщує відповідне повідомлення на сторінці Господарського суду Одеської області (у розділі "Новини та події суду") офіційного веб-порталу "Судова влада в Україні" в мережі Інтернет (www.court.gov.ua/sudy/).

          Ухвалою Господарського суду Одеської області від 22.02.2021р. залучено до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: Боєву Ларису Георгіївну, Цонкову Олену Василівну, а також  залучено за ініціативою суду до участі у справі в якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: Шидер Любов Василівну; Добрєву Катерину Зіновївну; Антонову Любов Федорівну; Барган Ауріку Миколаївну;  Годорожу Михайла Васильовича; Годорожу Тетяну Федорівну;  Доаге Марію Іванівну; Желяскову Євдокію Пантеліївну; Кальчева Федора Афанасійовича; Карагіоз Олександру Петрівну; Карайван Варвару Павлівну; Касу Олександру Савівну; Кассу Петра Петровича; Кису Тетяну Вікторівну; Киссу Василя Борисовича; Киссу Інгу Петрівну; Молдован Дмитра Івановича; Новак Миколу Степановича; Себову Олександру Семенівну; Сефер Івана Георгійовича; Сефер Олександру Іванівну; Стоєва Михайла Панасовича; Тукан Анатолія Васильовича;  Тукана Василя Миколайовича; Урума Василя Костянтиновича; Федорову Ельвіру Семенівну; Цонкова Василя Георгійовича;  Шарову Любов Миколаївну;  Шошова Олександра Георгійовича.

         Продовжено підготовче провадження на 30 днів.

         Відкладено підготовче засідання на  "17" березня 2021 р. о 12:30, та викликано учасників справи у судове засідання, яке призначено на 17.03.2021р. о 12:30.    

         Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Одеської області за адресою: м. Одеса, пр-т. Шевченка, 29 в залі суд. засідання №16 (5-й поверх) тел. 0(482)307- 957.

         ЗВЕРТАЄМО УВАГУ, ЩО З ТЕКСТОМ ЗАЗНАЧЕНОЇ УХВАЛИ СУДУ МОЖЛИВО ОЗНАЙОМИТИСЯ НА ОФІЦІЙНОМУ САЙТІ ЄДИНОГО ДЕРЖАВНОГО РЕЄСТРУ СУДОВИХ РІШЕНЬ (http://www.reyestr.court.gov.ua/).

         Справу розглядає суддя Смелянець Г.Є.