flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби від 6 липня 2016 року

04 серпня 2016, 00:00

          Господарський суд Одеської області повідомляє про результати проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби в господарському суді Одеської області  (протоколи засідання конкурсної комісії від 03.08.2016р. №6/16, №7/16, №8/16, №9/16).

Переможцем конкурсу на заміщення посади секретаря судового засідання сектору забезпечення судового процесу відділу контролю та організаційного забезпечення діяльності суду (на період відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку) стала Лазуренко Єлизавета Сергіївна, набравши   8 балів.
Переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади секретаря судового засідання сектору забезпечення судового процесу відділу контролю та організаційного забезпечення діяльності суду стала Бобошко Альона Віталіївна,  набравши  8 балів.
Другою за результатами конкурсу стала Кравцова Лілія Юріївна, набравши  7,8 балів.
Переможцем конкурсу на заміщення посади провідного спеціаліста статистичного відділу (на період відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку) відповідно до підсумкового рейтингу стала Шейнцис Ольга Олександрівна, набравши  7,8 балів.
Другою за результатами конкурсу стала Діденко Катерина Віталіївна, набравши  7 балів.
Переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу управління персоналом стала Яворська Аліна Олегівна, набравши  7 балів.
Другою за результатами конкурсу стала Бабенко Сніжана Василівна, набравши  6,5 балів.
Переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади головного спеціаліста аналітично-інформаційного відділу стала Чорна Марія Ігорівна, набравши  8 балів.
Відповідно до чинного законодавства другий за результатами конкурсу кандидат має право на призначення на таку посаду протягом одного року з дня проведення конкурсу, якщо така посада стане вакантною, а також у разі, коли переможець конкурсу відмовився від зайняття посади, складення Присяги державного службовця, виявлено обставини обмежень щодо призначення на посаду, визначених статтею 32 Закону України "Про державну службу", або йому відмовлено у призначенні на посаду за результатами спеціальної перевірки.
Служба управління персоналом державного органу повідомляє другому за результатами конкурсу кандидату про те, що відповідна посада стала вакантною, протягом п'яти календарних днів з дня відкриття відповідної вакансії.