flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Триває розгляд справи щодо повернення державі приміщення, в якому знаходиться ресторан «Дача»

28 липня 2021, 12:09

 

Пресслужба Господарського суду Одеської області повідомляє про те, що у провадженні судді Демешина О.А. перебуває справа №916/697/21 за позовом прокуратури в особі Міністерства охорони здоров'я України, Міністерства культури та інформаційної політики України, Департаменту культури, національностей, релігій та охорони об'єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації до Регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській й Миколаївській областях та Товариства з обмеженою відповідальністю "Драйв-Ін" за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивачів – Державного закладу «Спеціалізований (спеціальний) клінічний санаторій ім. В.П. Чкалова» Міністерства охорони здоров'я України про визнання договору купівлі-продажу недійсним та повернення безпідставно набутого майна.

27 липня 2021 року суд розглянув клопотання, що надійшли від прокуратури на минулому засіданні, а саме: 

  • залишив без розгляду клопотання щодо зміни предмету позову;
  • відмовив у залученні Фонду державного майна України в якості співвідповідача. 

Після обговорення учасниками судової справи строків позовної давності  та розташування об’єкту культурної спадщини суд оголосив перерву до 12 серпня 2021 року о 15:00.

 

 

Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (http://reyestr.court.gov.ua).