flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Керівництво суду привітало з Днем перемоги ветеранів Другої світової війни

10 травня 2017, 15:09

        5 травня 2017 року голова Господарського суду Одеської області Володимир Степанович Петров та заступник керівника апарату суду Олександр Анатолійович Мінаков привітали Володимира Івановича Глєбова з нагоди Дня перемоги.

        Володимир Іванович Глєбов (1924 р.н.) не лише ветеран Другої світової війни, а й головний арбітр державного арбітражу Одеської області з 1979 – 1989 рр. (нині Господарський суд Одеської області). Висловлюємо подяку шановному Володимиру Івановичу за його працю та величезний вклад у становлення і розвиток господарського судочинства. Пишаємося, що саме така людина, справжній професіонал своєї справи, був очільником Господарського суду Одеської області.

        10 травня 2017 року голова суду Володимир Степанович Петров та суддя Олександр Анатолійович Демешин також привітали з Днем перемоги ветерана Другої світової війни, працівника апарату Господарського суду Одеської області Клавдію Кузьміничну Анісімову (1922 р.н.).

        Від імені усіх працівників та керівництва Господарського суду Одеської області бажаємо ветеранам та їхнім близьким міцного здоров’я, наснаги, життєвих сил та мирного неба над головою!