flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Анонс: 31 травня в суді відбудеться День відкритих дверей!

23 травня 2018, 15:09

З метою формування позитивного іміджу суду та судової влади в цілому, підвищення обізнаності молоді та громадян про діяльність судових органів, формування у них поваги до права, а також задля покращення доступу до правосуддя та укріплення довіри до судової влади 31 травня 2018 року у Господарському суді Одеської області буде проведено День відкритих дверей.

На захід запрошуються всі бажаючі, яким цікава діяльність господарських судів, в тому числі студенти юридичних ВУЗів, школярі, представники юридичної спільноти, ЗМІ, всі особи, які бажають розширити свою уяву про роль суду і його завдання та функції, оскільки проведення таких заходів позитивно впливає на формування правосвідомості громадян, сприяє реалізації принципу доступу до правосуддя та відкритості суду в цілому.

Програма проведення Дня відкритих дверей включатиме в себе зустріч із керівництвом суду та суддями, відвідування судових засідань. Також всі гості матимуть змогу анонімно поділитися враженнями від заходу та суду взагалі шляхом заповнення відповідної анкети. Крім того, в суді буде організована фотовиставка присвячена історії становлення суду та просвітницьким заходам, які стали традицією Господарського суду Одеської області.

 

День відкритих дверей буде проведено 31 травня 2018 року в приміщенні Господарського суду Одеської області за адресою: м. Одеса, проспект Шевченка 29, початок об 11 год. 00 хв.

 

Бажаючим відвідати вищевказаний захід необхідно повідомити прес-секретаря суду за телефоном 307-995 до 29 травня 2018 року.