flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді прийняли участь у роботі круглого столу

27 березня 2017, 15:01

  

Сьогодні, на базі Вищого господарського суду України спільно з Національною школою суддів України проведено круглий стіл на тему: «Проблемні питання розгляду спорів, що виникають під час укладання, зміни та розірвання господарських договорів».
Метою заходу було обговорення актуальних та проблемних питань, що виникають при розгляді спорів щодо укладання, зміни, розірвання господарських договорів.
Доповідачами першого питання були суддя Господарського суду міста Києва Віта Бондарчук та суддя Вищого господарського суду України Тетяна Добротова, які розповіли про вирішення спорів що виникають при укладенні господарських договорів.
Про вирішення спорів, що виникають під час розірвання господарських договорів, а також про деякі проблемні питання наслідків невиконня договірних зобов’язань доповіли судді Вищого господарського суду України - Тетяна Добротова та Лариса Рогач.
З проблемами визнання недійсними господарських договорів спільно доповіли суддя Вищого господарського суду України Тетяна Добротова та науковець Олена Беляневич.
Від Господарського суду Одеської області участь у заході прийняли судді Юлія Щавинська та Світлана Антощук.
За підсумками круглого столу учасники та організатори наголосили про важливість заходу і висловили сподівання, що обговорення у колі фахівців проблемних питань розгляду спорів, що виникають під час укладання, зміни, розірвання господарських договорів не обмежаться лише теоретичними дискусіями, а сприятимуть єдності правових позицій судів усіх рівнів.